Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους φίλαθλους της ομάδας μας αλλά και γενικότερα στους υγιώς σκεπτόμενους φίλους του ποδοσφαίρου που γίνονται τέλικα όλο και περισσότεροι, θα μεταδώσει ζωντανά το σημερινό της αγώνα.

Η ομάδα μας, με μια υπερπροσπάθεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα, δίνει σήμερα τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στο γήπεδο της Κοζάνης κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με ένα μέσο όρο ηλικίας 21,5 ετών – πρωτοφανές φαινόμενο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο-κέρδισε με την παρουσία της μεγάλο αριθμό φιλάθλων, που δεν ανέχονται πια ολα όσα δυστυχώς συνοδεύουν το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα αυτό της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Θα δώσουμε έτσι την ευκαιρία στους φιλάθλους μας, να χειροκροτήσουν σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρεπή παρουσία τους και την στάση τους, ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση στους νεαρούς της περιοχής μας, που θα ξέρουν ότι στην ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν και αυτοί το όνειρο τους.

Μπαίνοντας στη σελίδα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ www.aepfc.gr μέσω YouTube, θα μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα που θα αρχίσει στις 16.00 σήμερα.