Στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, στις 3 το απόγευμα, η ΑΕΠ Κοζάνης, υποδέχεται τον Δωριέα Αγιάς, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Δωριέας Αγιάς, που ξεκίνησε πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, εντυπωσιάζει στα τελευταία του παιχνίδια και η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο απόγευμα.

Με πολλά εμπόδια λόγω της κακοκαιρίας, έγινε η προετοιμασία όλη την εβδομάδα, το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και στόχος φυσικά είναι μια καλή απόδοση που θα φέρει και το καλό αποτέλεσμα.

Με τον Δάλλη εκτός, λόγω καρτών, τον Ντόβα να παραμένει ανέτοιμος, όπως και ο τραυματίας Ποσινακίδης, που παραμένει τραυματίας, ο κ.Βιέρα έχει καταλήξει στην ενδεκάδα αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού.

Ήδη έχει περάσει ένα μέρος της φιλοσοφίας του, κάτι που είδαμε και στην Έδεσσα.

Τα παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετατρέπονται σε μαχητές χωρίς φοβίες, η πειθαρχία κύριο στοιχείο του παιχνιδιού της ΑΕΠ Κοζάνης και κυρίως πια η καλύτερη λειτουργία στο αμυντικό κομμάτι.

Το Σωματείο μας, καλεί όλους τους φίλαθλους της περιοχής μας, να έρθουν στο γήπεδο να απολαύσουν άλλη μια φορά τα νεαρά μας ταλέντα και να τα βοηθήσουν στην μεγάλη τους προσπάθεια.