Αντιγράφουμε από OnSports και…προσυπογράφουμε.

 

“Ο Γιώργος Τουτζάρης περιέγραψε το μπάχαλο που επικρατεί στη Super League 2.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο Γιώργος Τουτζάρης επιχείρησε να βάλει κάτω τα όσα έχουν συμβεί έως τώρα στη Super League 2, με την κατάσταση να παραμένει στον αέρα.

Και ο Τουτζάρης καταλήγει πως αυτά που συμβαίνουν θα μπορούσαν να είναι σενάριο επιθεώρησης, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.

 

Αναλυτικά:

«SL2 2021-22 (τα παρακάτω βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα χωρίς ίχνος μυθοπλασίας).

Δικαίωμα συμμετοχής στην νεοσύστατη κατηγορία οι εξής:

ΑΕΛ (υποβιβασμός από SL1)

Ξάνθη, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Διαγόρας,Χανιά, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Ιεράπετρα (SL2)

Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Τριγλια, Αλμωπός, Πιερικός, Καλαμάτα, Ρόδος, Επισκοπή, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Ιαλυσός, Σαντορίνη (FL)

4 ομαδες Β (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός)

4 πρωταθλητές Γ Εθνικής

 

Αναγέννηση Καρδίτσας, Ορφέας Ξάνθης, Ηρόδοτος, Κηφισιά.

Σύνολο 36….ως εδώ κανονικά βάσει του νόμου Αυγενάκη περί αναδιάρθρωσης κατηγοριών επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

21 Σεπτεμβρίου 2021

Παναχαϊκή, Σαντορίνη, Ιαλυσός, Ορφέας Ξάνθης, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Ρόδος, Ηρόδοτος για διαφορετικούς λόγους είτε βγήκαν οριστικά εκτός της νεοσύστατης SL2,είτε επανήλθαν με απόφαση πολιτικών δικαστηρίων (Ρόδος, Καβάλα), είτε με επανεξέταση του φακέλου (Ηρόδοτος) κ τελικό ΟΚ από την ίδια επιτροπή που πριν λίγες μέρες έκρινε διαφορετικά.

Προθεσμία στον Ασπρόπυργο να καταθέσει φάκελο συμμετοχής στην SL2.

Εκκρεμεί η εξέταση πόθεν έσχες για την απόκτηση μετοχών, με υποσημείωση της ΕΕΑ ότι μπορεί να προκύψουν ποινές όταν κ εάν χρειαστεί.

Έναρξη SL2…πρώτη προσπάθεια 12/9…πολύ νωρίς δεύτερη προσπάθεια πάμε για 26/9….ακόμη ζεστή….τρίτη προσπάθεια 10/10….

Εκκρεμεί αίτηση αναψηλάφησης από την ΕΙΜ για την υπόθεση των 5 δελτίων της ομάδας των Χανίων.

Προσφυγή της ΑΕΛ στο διαιτητικό δικαστήριο για την υπόθεση αδειοδότησης των 10 ΠΑΕ της FL.

Εκκρεμούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων για την Ρόδο κ την Καβάλα.

Επανεξέταση του φακέλου της Ξάνθης (5 Οκτωβρίου)

Το σημαντικό που έχω να σας πω μετά την παράθεση των γεγονότων…στις 19/6/21 η αναδιάρθρωση των κατηγοριών έγινε νόμος του κράτους….3  μήνες μετά δεν γνωρίζει κανείς το πότε, το πώς, με ποιους …Ξέρουμε σίγουρα ότι πρέπει να έχουμε μετοχικό κεφάλαιο 350Κ, εγγυητική επιστολή συμμετοχής 150Κ,παράβολο συμμετοχής στην SL2 7,5K, συμμετοχη στο κύπελλο 3Κ… έξοδα κ πληρωμές προσωπικού εδώ κ 3 μήνες χωρίς κανένα έσοδο…. ΔΕΝ έχουμε ΚΑΜΙΑ πληροφόρηση για το τι έσοδα θα έχουμε…..Δεν ξέρω εάν ακούγομαι υπερβολικός όμως σίγουρα όλα όσα διαβάζετε είναι μέρος μιας πραγματικότητας που θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας απόλυτα επιτυχημένης θεατρικής επιθεώρησης.”

 

Πηγή: OnSports.gr