Επιτέλους νίκη, με πολλά γκολ και κυρίως με πολύ καλή εμφάνιση για την ΑΕΠ Κοζάνης.

Το Σάββατο, η ομάδα της Κοζάνης, πήρε άνετα τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, κόντρα στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ιδιαίτερα ενισχυμένη πια και έχοντας επιτέλους το DNA του νικητή, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και σκοράροντας μόλις στο δεύτερο λεπτό έδειξε γρήγορα ότι το παιχνίδι αυτό πρέπει να το κερδίσει. Μια ωραία εκτέλεση φάουλ και η έξοχη κεφαλιά του Λόπεζ έφερε το 1-0.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Βασίλτσης έγραψε το 2-0, η αυτοπεποίθηση της ομάδας πήγε στα ύψη και στη συνέχεια πήρε εντελώς στα χέρια της τα ηνία του αγώνα. Ξεπέρασε ανώδυνα ένα λάθος του Καλιαμπάκα και στο 26′ ήρθε το 3-0 πάλι με τον Βασίλτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΠ Κοζάνης συνέχισε να πιέζει και να προσπαθεί να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας στο 54′ το ομορφότερο τέρμα, μετά από υπέροχο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Κουλούσια, ο οποίος με υποδειγματικό βολέ, έγραψε το 4-0.

Έτσι ένα από τα μεγάλα μας ταλέντα, έσπασε τη γκίνια που τον κυνηγούσε και βρήκε επιτέλους το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η γειτονική και συμπαθέστατη ομάδα του Φούφα, έχασε στο 68′ την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν ο Χαιτας -που σπανια αστοχεί- έχασε πέναλτι καθώς ο Καλιαμπάκας, μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μας Περδόμο, έγραψε στο 70′ το τελικό 5-0.

Οι φίλαθλοι μας, έφυγαν επιτέλους ευχαριστημένοι από το γήπεδο, ενώ οι παέκτες…λύθηκαν επιτέλους, σημειώνοντας μια εμφαντική νίκη.

Και δεν ήταν το σκορ, όσο η εμφάνιση που δίνει πια το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει επιτέλους σε καλύτερα αποτελέσματα και γρήγορη απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις.