Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΑΕΠ Κοζάνης με όλους τους φορείς της περιοχής μας, αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μάλλιαρης, ο εκπρόσωπος του Ερασιτεχνικού Σωματείου κ. Αραβόπουλος και ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Πάλλας, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για την προσπάθεια αναζωογόνησης και αναδιοργάνωσης, σε υγιή βάση, του ποδοσφαίρου της Δυτικής Μακεδονίας, με άξονα την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο κ. Κασαπίδης άκουσε με ενδιαφέρον τις απόψεις μας και καθώς και ο ίδιος είναι παλιός αθλητής και λάτρης του αθλητισμού, δήλωσε αρωγός στο εγχείρημα μας. Τόνισε από την πλευρά του τον κοινωνικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα του αθλητισμού και εξέφρασε τη διάθεση της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν αυτή την διάσταση του ποδοσφαίρου.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΠ Κοζάνης ευχαρίστησαν τον κ. Περιφερειάρχη για την  έμπρακτη στήριξη του και τον εξοπλισμό του προπονητικού κέντρου μας με κοντέινερ για χρήση αποδυτηρίων και του χάρισαν αναμνηστικά λάβαρα και κασκόλ της ομάδας μας, που παρέδωσε ο ποδοσφαιριστής μας Βασίλης Πάλλας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δώρισε στην ΑΕΠ Κοζάνης Ημερολόγια και το βιβλίο “Δυτικομακεδόνες Πεσόντες κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο” του Γεώργιου Αλευρά, μία πραγματικά αξιέπαινη έκδοση της Περιφέρειας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μείνουν σε στενή επικονωνία και συνεργασία και ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.