Τι γκολ και αυτό… Με μια εκπληκτικής έμπνευσης κίνηση και ένα τέλειο σε τελείωμα σουτ, άνοιξε χθες το σκορ στον αγώνα της ΑΕΠ Κοζάνης με τον πολύ δύσκολο αντίπαλο μας, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Δημήτρης Παπαζήσης, γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 2006, στην Καρυδίτσα Κοζάνης και έχει κάνει ήδη από το καλοκαίρι το πρώτο τεράστιο άλμα της καριέρας του.

Καθώς το ταλέντο του ξεχώρισε από τα 15 του, οι άνθρωποι της ΑΕΠ Κοζάνης με τις άριστες σχέσεις τους στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, το καλοκαίρι, τον πρότειναν στην ομάδα του Ροζιτσκζυ, τη Σπαρτα Πράγας που αμέσως τον απέκτησαν.

Έκανε όλη την προετοιμασία με την Τσέχικη ομάδα, αλλά κόλλησε η μεταγραφή στα γραφειοκρατικά, λόγω των δύσκολων κανονισμών της ΟΥΕΦΑ.

Η Σπαρτα πρότεινε να μείνει στην ΑΕΠ Κοζάνης ώστε να πάρει αγώνες και…ευτυχώς για τον ίδιο, από την 1η Ιανουαρίου μετακομίζει στην Τσεχία, αφού πια έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες.

Με πατέρα που προέρχεται από το ποδόσφαιρο και μητέρα εκπαιδευτικό, ο Δημητράκης μας, έχει βάλει τις βάσεις για μια πολύ μεγάλη καριέρα…εφόσον ακολουθήσει τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου.

 

Φωτογραφία: top-sport.gr