Ο MOHAMMED AMINU, ο Γκανέζος στράικερ που η Μάντσεστερ Σίτι πλήρωσε 2 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, θα φτάσει την Τρίτη το πρωί στην Ελλάδα.

Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 22χρονος επιθετικός, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Η μεταγραφή της χρονιάς για την ΑΕΠ Κοζάνης, είναι πια γεγονός, καθώς ο νεαρός συμφώνησε και έρχεται για να υπογράψει.

Οι οπαδοί της ομάδας μας, μπορούν από τώρα να ετοιμάζονται για πολλά…σόου, από ένα παίκτη που στα 17 του, αποτέλεσε στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου, πριν καταλήξει στην τεράστια βέβαια Μάντσεστερ Σίτι.

Στην Αγγλική ομαδα, εκπαιδεύτηκε για 2 χρονια, πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Βελγική Λομμελ, που ανήκει στο ίδιο γκρουπ με την Εγγλέζικη ομάδα.

Το Κοβιντ, το οποιο εμφανίστηκε το 2020, άλλαξε τη ζωή σε όλον τον πλανήτη, πρωταθλήματα αναβλήθηκαν και ο νεαρός τότε Αμινου, βρέθηκε πίσω στην Γκάνα, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να μονιμοποιηθεί στα ψηλά σαλόνια του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.

Οι ανθρωποι της ΑΕΠ Κοζάνης, με τις γνωστές τους επαφές σε Παγκόσμιο Επίπεδο, έπεισαν τον Αμινου, ότι μέσω της Ελληνικής ομάδας, θα μπορέσει να ξανανοίξει τις πόρτες και να βρεθεί και πάλι σύντομα σε μεγάλα πρωταθλήματα, κάτι που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής και σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας.

Υπομονή μέχρι την Τριτη λοιπόν για να υποδεχτούμε ένα αληθινό ΔΙΑΜΑΝΤΙ…