Η ΑΕΠ Κοζάνης συμφώνησε σε όλα και ο DIEGO LOPEZ, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, αναμένεται σύντομα στη χώρα μας.

Η ομάδα μας, φέρνει άλλο ένα αστέρι, που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά και θα δώσει ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά στην άμυνα μας.

Ο Ντιέγκο, γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1999, αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός, έχει ύψος 186 εκατοστά και έρχεται από τη Bela Vista.

Ο νέος μας τεχνικός, Μαξιμιλιάνο Βιέρα, μεγάλο όνομα στη χώρα του, έπεισε τον κεντρικό αμυντικό, ότι μέσω της ΑΕΠ Κοζάνης θα καταφέρει το επόμενο μεγάλο του βήμα και θα επανέλθει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς τον γνωρίζει και τον εμπιστεύεται ο ίδιος.

Καθώς ο Lopez, έχει αγωνιστεί ήδη στην Α’ Εθνική της Ουρουγουάης (άνοδο με Thun Sud America) και μάλιστα σαν αρχηγός της, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να πάρει την απόφαση να παίξει για ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αλλά ακριβώς αυτή είναι και η διαφορά της ΑΕΠ Κοζάνης από τα υπόλοιπα Σωματεία.

Με Βιέρα προπονητή και με τις τεράστιες διασυνδέσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που διαθέτουν οι άνθρωποι της ΑΕΠ Κοζάνης, φέρνουν μετά τον Αμινου που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτυ και τον Καμερουνέζο γίγαντα Μιγιενγκά, καταφέρνει να φέρει άλλο ένα αστέρι που και την ΑΕΠ Κοζάνης θα βοηθήσει αλλά και έχει τα στοιχεία για καλύτερο μέλλον.

Η διαδικασία για την έκδοση βίζας (τεράστια τα γραφειοκρατικά εμπόδια), έχει ξεκινήσει.

Οι λίγοι αλλά πιστοί μας φίλοι, μπορούν από τώρα να χαίρονται για ένα ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θα βοηθήσει τα νέα μας ταλέντα να βρουν το δρόμο τους.