Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και τον καθορισμό των ομίλων ,ο τεχνικός της ομάδας μας Neno Kuruzovic , προέβη στις εξής δηλώσεις:

Ζούμε όλοι μας, σαν κοινωνία, πρωτόγνωρες και πάρα πολύ δύσκολες στιγμές.
Η ομάδα της Kοζάνης, η ΑΕΠ , η οποία και θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας στο πρωτάθλημα που ξεκινά, θέλει και θα αποτελέσει μια αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας, θα δώσει μια ευχάριστη διέξοδο για όλους τους φιλάθλους μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Παρά τα τρομερά εμπόδια, συνεχίζουμε την προετοιμασία για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα στο ξεκίνημα, όποτε αυτό γίνει…Και βεβαίως να μην ξεχνάμε, ότι προβλήματα δεν έχουμε μόνο εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά προφανώς και ένα σωρό κόσμος σε διάφορα άλλα επαγγέλματα που βιώνει την επιδημία του COVID-19 στο πετσί του σε όλα τα μέτωπα, οικονομικά και κοινωνικά.

Δεν θα σταθούμε στο ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός, στο ότι θα αγωνιζόμαστε χωρίς φιλάθλους, στο ότι λόγω της καραντίνας στην περιοχή μας, στο πιο κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας μας,  δεν μπορούμε να προπονηθούμε σωστά…γιατί όπως στο ποδόσφαιρο δίνουμε «δύσκολες μάχες», έτσι οφείλουμε να κάνουμε και στη ζωή, για να βγούμε νικητές!

 Όλοι μας λοιπόν στην ΑΕΠ , δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε παρόντες και παρά τις όποιες δυσκολίες θα σταθούμε όρθιοι, έχοντας όλους εσάς δίπλα μας,συμπαραστάτες σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Τώρα, όσο για το πρόγραμμα και τη σειρά των αγώνων, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού όλοι θα παίξουν κόντρα σε όλους και μάλιστα θα υπάρξουν και διπλές αναμετρήσεις στο τέλος με τα play off κτλ.

Εμείς πατάμε σταθερά, δουλεύουμε σκληρά, στηριζόμαστε στα δικά μας πόδια, βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις  και θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι.

Για να εκπροσωπήσουμε με αξιοπρέπεια, τη Δυτική Μακεδονία.
Για τους φίλους της ΑΕΠ, για όλους τους φίλους και τις φίλες που αγαπούν το καλό, το υγιές ποδόσφαιρο…”.