Εκπληκτική η παρουσία της ομάδας μας, το τελευταίο διάστημα.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες, τρεις από αυτές εκτός έδρας, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα και δεχθεί μολις 2, η ΑΕΠ Κοζάνης κάνει πορεία πρωταθλητισμού και όντως είναι κρίμα που…τελειώνει το πρωτάθλημα.

Πίσω από όλες αυτές τις επιτυχίες, πέρα από το ταλέντο των παικτών μας και το σωστό κοουτσάρισμα του Σάββα Μπιτσώρη, κρύβεται ένα ακόμα…μυστικό.

Εδώ και ένα μήνα, κοντά στην ομάδα μας βρίσκεται ένας εμπειρότατος τεχνικός, με απέραντες γνώσεις και τεράστια εμπειρία.

Ο Νίκος Ανδρονίκου, Κύπριος προπονητής, φίλος των ανθρώπων της ΑΕΠ Κοζάνης, δέχθηκε το κάλεσμα να έρθει να προσθέσει τις γνώσεις του και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν.

Έχοντας γυρίσει…όλο τον κόσμο και τα ποδοσφαιρικά διεθνή σεμινάρια, έχοντας καθίσει το πάγκο πολλών κυπριακών ομάδων σε επαγγελματικό επίπεδο, ο κ.Ανδρονίκου, άλλαξε πολλά πράγματα από την πρώτη μέρα της παρουσίας του, τόσο σε οργανωτικό όσο και σε θεματα τακτικής κυρίως, βοηθώντας σε τεράστιο βαθμό τον προπονητή μας κ. Μπιτσώρη.

Τέσσερα παιχνίδια παρών, τέσσερις νίκες για την ΑΕΠ Κοζάνης, αυτό τα λέει όλα για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας.

Ο κ. Ανδρονίκου θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια μας και να δώσει τα φώτα του και για όποιες αλλαγές απαιτούνται για την ακόμα καλύτερη παρουσία μας στο πρωτάθλημα.

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, τον ευχαριστεί ιδιαίτερα, που παράτησε την Κύπρο και τις ενασχολήσεις του, δείχνοντας πραγματικά ότι ανήκει στην οικογένεια μας.

 

Στη φωτογραφία: Ο κ. Ανδρονίκου με τον σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Κώστα Μαλιούφα, που παρακολούθησε πολλούς αγώνες της ΑΕΠ Κοζάνης.