Καθώς…φαίνεται φως στο τούνελ για την έναρξη του πρωταθλήματος, η ΑΕΠ  Κοζάνης, καλεί τους φιλάθλους όλης της περιοχής, να προμηθευτούν το εισιτήριο  διαρκείας για τη νέα σεζόν 2022/2023.
Ένα διαρκείας που θα ισχύει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στο ΔΑΚ Κοζάνης, αλλά και για τα φιλικά που θα κλειστούν για την ίδια περίοδο.
Με τη λογική, ότι η τιμή αυτή αφορα περισσότερους από 20 αγώνες (πρωτάθλημα, φιλικά, κύπελλο ΕΠΣ) κάνει σίγουρα ελκυστική την αγορά τους αφού ουσιαστικά το κόστος θα είναι λιγότερο και από 5 ευρώ τον αγώνα.
Υπάρχουν και τα VIP διαρκείας των 150 ευρώ, για όσους πραγματικά θα ήθελαν να ενισχύσουν κάπως το Σωματείο μας.
Με την προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη φετινή μας ομάδα όπως των Αμινου, Ριντι, Μιγενγκα, την συνέχιση της φιλοσοφίας μας για ευκαιρίες σε ταλαντούχα παιδιά της περιοχής μας (Κουλούσιας, Καλιαμπάκας, Αδαμόπουλος…), η ΑΕΠ Κοζάνης, θα ανταποδώσει στο γήπεδο την αγάπη των πραγματικών φίλων του ποδοσφαίρου.
Τα εισιτήρια διατίθενται τόσο στα γραφεία της ομάδας μας, που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο και φυσικά στην είσοδο του ΔΑΚ, πριν από κάθε μας αγώνα.