Συνεχιζεται η πώληση των εισιτήριων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 της ομάδας μας.

Καθώς μάλιστα την Κυριακή θα διεξαχθεί και το πρώτο τοπικό ντερμπυ με την άλλη ομάδα της πόλης μας, Φ.Σ Κοζάνη, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Το Σωματείο μας, αναγνωρίζοντας τόσο τις δύσκολες οικονομικές εποχές καθώς και όλα τα άλλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω Kοβιντ, ακολουθεί και την ανάλογη πολιτική προσφοράς ουσιαστικά, με το να καθιερώσει την δωρεάν είσοδο όλων των γυναικών όπως και των νέων μέχρι τα 18.

Υπάρχουν δυο κατηγορίες Διαρκείας.

Τα απλά, που διατίθενται στην τιμή των 70 ευρώ, και τα Golden (VIP) των 150 ευρώ.

Οι κατόχοι των VIP εισιτηρίων, θα απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια. Αρχής γενομένης μάλιστα από την Κυριακή, θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, τόσο πριν τον αγώνα όσο και στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος αυτού.  Στην αιθουσα αυτή θα προσφέρονται αναψυκτικά, καφές, τσάι κτλ, ενώ μετά τον αγώνα θα έχουν την ευκαιρεία να συναντούν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας μας. Θα αποτελεί εξάλλου και μια ευκαιρία να συναντούν φίλους και γνωστούς τους σε έναν όμορφο χώρο. Ειδικά μάλιστα αυτή την εποχή που το κρύο στην Κοζάνη αποτελεί και το μόνιμο…συνοδό μας. Σύντομα, θα προσφέρονται και ειδικά μαξιλαράκια για τα καθίσματα, όπως και κουβέρτες για να γίνεται η παρακολούθηση ενός αγώνα και ευχάριστη διασκέδαση.

Στον αγώνα της Κυριακής, θα ισχύσουν τα υποχρεωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα.