Ο Takayuki Morimoto, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας, που η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ είχε την τιμή να τον εντάξει στις τάξεις της πριν από 1,5 χρόνο, συνεχίζει την καριέρα του στη Ταϊβάν.

Η δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθληματος, Taichung Futuro, ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μοριμότο, που μάλιστα θα ειναι ο έβδομος!!!!!!Γιαπωνέζος της ομάδας τους.

Ο Μοριμοτο, με 10 συμμετοχές στην Εθνική της χωρας του και 104 παιχνίδια στο Ιταλικό πρωτάθλημα, εξακολουθεί να είναι από τους πιο διάσημους Ασιάτες ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα της Κοζάνης, έκανε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όταν αγωνιζοταν στη λεγόμενη Football League, ένα πρωτάθλημα που πέρασε από…σαράντα κύματα λόγω κοβιντ και του…προγραμματισμού αλά Ελλάδα.., που ξεκίνησε το Μάρτιο….

Δυστυχώς ο Μοριμοτο σαν επαγγελματίας, αφού στην Ελλάδα υποχρεώθηκε σε απραξία, αναζήτησε το Δεκέμβριο νέο σταθμό στην καριέρα του και μεταγράφηκε με τη σύμφωνη γνώμη της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, στην Παραγουάη.

Ο συμπαθέστατος Ιάπωνας, που ήρθε στην ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ λόγω προσωπικών σχέσεων με τους χρηματοδότες της ομαδας, διατηρεί πολλές επαφές με το Σωματείο μας, ενημερώνεται για την πορεία μας και παραμένει φίλος.

Η Οικογένεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο του σταθμό.