Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε για το αστεράκι μας, το Μιχάλη Βοριαζίδη.

Η δεύτερη ομάδα της Σλάβια Πράγας, ομάδα που ανήκει ο Κοζανίτης άσσος εδώ και ένα χρόνο, θα αγωνιστεί στη Β Εθνική Τσεχίας στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μια τεράστια πρόκληση λοιπόν για τον Μιχάλη, που έχοντας πια προσαρμοστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον, θα δώσει τη μεγαλη του μάχη να καθιερωθεί και να περιμένει το τεράστιο άλμα να βρεθεί δηλαδή στην πρώτη ομάδα, κάτι που μπορεί να προκύψει και μέσα στην σεζόν.

Ο 16χρονος μεσοαμυντικός, που βρήκε στην ΑΕΠ Κοζάνης το μεγάλο εφαλτήριο της καριέρας του, είναι ο πιο μικρός ηλικιακά που ανεβαίνει στη Σλάβια αυτό το σκαλοπάτι.

Να σημειωθεί, ότι ο προπονητής της πρώτης ομαδας, συχνά πυκνά τον παίρνει μαζί του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, σημάδι ότι τον έχει…υπό στενή παρακολούθηση.

Στα…πόδια του Μιχάλη πια η μεγάλη ευκαιρία και όλη η φαμίλια της ΑΕΠ Κοζάνης του εύχεται τα καλύτερα.

Ο Βοριαζίδης βρίσκεται αυτές τις μερες στην Κοζάνη, καθώς παράλληλα με το ποδόσφαιρο, συνέχιζε τις προσπάθειες του και στον τομέα της επιμόρφωσης.

Μετέχει των Πανελληνίων Εξετάσεων ώστε να συνεχίσει και τις σπουδές του, δείχνοντας ότι με θέληση και διάθεση όλα γίνονται.