Με το κεφάλι ψηλά, συνεχίζει η ομαδα μας τον δύσκολο αγώνα της.

Σήμερα, σε μια ακόμα συγκινητική εμφανιση και αφού κατάφερε να σκοράρει στο 89′ του αγώνα με τον Ντινόπουλο, πλήρωσε και πάλι την απειρία της.

Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, με ένα γκολ που απαγορεύεται να δεχθείς.

Πικρία και απογοήτευση σίγουρα στους πρωταγωνιστές και τους φιλάθλους της ομάδας μας για το πως χάθηκε η πρώτη νίκη για τα παιδια που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Εδώ και πολλά παιχνίδια, η σφραγίδα του τεχνικού μας στο αγωνιστικό κόμματι της ΑΕΠ είναι εμφανέστατη, η δυσκολία στο σκοράρισμα…μαχαίρι για την ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο, με πειθαρχία στο παιχνίδι, με σωστή ανάπτυξη και πολλές βοήθειες από τον Σελσο, που τόσο άδικα τον στερήθηκε για μεγάλο διάστημα η ΑΕΠ, για γραφειοκρατικούς λόγους, δημιούργησε καλές ευκαιρίες αλλά η μπάλα γενικά μας πάει κόντρα. Η τρομερά μεγάλη ατυχία που μας στοιχειώνει, φάνηκε στην κεφάλια του Κοταρίδη στο τέλος του ημιχρόνου. Αν μπει το γκολ στη συγκεκριμένη στιγμή, αλλάζει όλο το παιχνίδι.

Το πάθος με το οποίο πανηγυρίστηκε το τέρμα που σημείωσε ο Ντινόπουλος, έδειξε πόσο πάθος κρύβει η οικογένεια της ομάδας μας. Αυτό κρατάμε και από τον αγώνα αυτό και προχωράμε με ψηλά το κεφάλι!