Στην Κοζάνη θα πάρει τις ανάσες των διακοπών του ο Μιχάλης Βοριαζίδης.

Ο νεαρός άσσος της Σλάβια Πράγας, μετά από μια πρώτη χρονιά προσαρμογής σε έναν τεράστιο σύλλογο, βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειας και των φίλων του στη γενέτειρα πόλη.

Ο Μιχάλης έζησε το περασμένο καλοκαίρι το ξεκίνημα του ονείρου του. Από ένα υποβαθμισμένο Ελληνικό πρωτάθλημα, με ελάχιστες συμμετοχές μάλιστα, λόγω του τεράστιου ταλέντου του και των άριστων προσβάσεων της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ άρπαξε την ευκαιρία της ζωής του.

Στα 16 του, βρέθηκε να κολυμπάει στα βαθιά δείχνοντας τη δύναμη του χαρακτήρα του και κερδίζοντας την εκτίμηση όλων γύρω του. Δυστυχώς λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, δεν επιτρεπόταν να αγωνιστεί και μπήκε στις επίσημες αγωνιστικές της Σλάβια μόλις τον Ιανουάριο.

Παρ’ όλα αυτά έγινε άμεσα βασικός παίκτης της Β ομάδας και βρέθηκε να προπονείται πολλές φορές με την πρώτη ομάδα, της οποίας ο τεχνικός της Jindrich Trpisovsky τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο ταλέντο του Έλληνα άσσου.

Στη φωτογραφία ο Μιχάλης με τα φιλαράκια του, Κουλούσια και Καλιαμπάκα, στο φυσιοθεραπευτήριο του Ακή Τσικογια …που “κανει θαύματα”!!!