Μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Ελασσόνα.

Σε πολύ καλό και θετικό κλίμα, μετά τη μεγάλη νίκη της Κυριακής, που ξαναέφερε το χαμόγελο στα χείλη των παικτών μας, ο Μαξιμιλιάνο Βιέρα, θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία και κυρίως να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας.

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα του Κεραυνού έχει σημειώσει 19 τέρματα (δεύτερη καλύτερη επίθεση), στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ήταν μεγάλη επιτυχία και πέτυχε το πλάνο του τεχνικού μας να κρατηθεί το 0 στην άμυνα.

Και καθώς ήρθε το τέρμα του Βασίλτση – φάση που είχε επαναληφθεί αμέτρητες φορές στις προπονήσεις και το είχε τονίσει στον σκόρερ ότι έτσι θα βάλει γκολ!!!!! – ήρθε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όλα ήρθαν ευνοϊκά.

Λεπτά συμμετοχής, πήραν και οι δύο νεαποκτηθέντες  μας, Ηλίας Ποσινακίδης και Γιάννης Λάντζιος. Δύο νέα παιδιά από τις ομάδες της περιοχής μας, που τονίζουν τη φιλοσοφί0α για στήριξη των τοπικών ταλέντων μας.

Στο μεταξύ ο Ντόβας, συνεχίζει την αποθεραπεία, ενώ ο Αμινού, αν όλα πάνε καλά, αναμένεται με τη βίζα του την επόμενη εβδομάδα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διερεύνηση της αγοράς και αν βρεθεί ποδοσφαιριστής, που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ΑΕΠ Κοζάνης, θα αποκτηθεί.