Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, με προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο της πόλης μας, όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας.
Ως γνωστόν η ΑΕΠ Κοζάνης, κάνει πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια της, με τον αγώνα εναντίων της Θύελλας Σαρακηνών με σκοπό να δώσει μια συνέχεια στα καλά της αποτελέσματα.
Το κλίμα είναι παρά πολύ καλό, παρά τα οποία προβλήματα αντιμετωπίζουν μερικοί ποδοσφαιριστές μας λόγω γρίπης.
Το Σωματείο μας, όπως πολλές φορές έχει τονισθεί, προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες που να μην έχουν καμμία σχέση με ότι ζούμε εδώ και χρόνια στον πολύπαθο ποδοσφαιρικό χώρο.
Μακριά από σκηνές βίας, φανατισμούς και βρώμικες μεθόδους και με όλα ότι έχουν δηλητηριάσει την κοινωνία μας.
Θέλουμε και θα το πετύχουμε να αποτελέσουμε την όαση στην περιοχή μας, για το ευ αγωνίζεσθαι, να δώσουμε ελπίδα και να γίνουμε το εφαλτήριο για την πραγματοποίηση των ονείρων των νέων παιδιών μας.
Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μαζί με τις οικογένειες τους , να έρθουν στο ΔΑΚ την Κυριακή και να στηρίξουν την όλη μας προσπαθεια.
Γυναίκες και παιδιά μέχρι τα 18 θα εισέρχονται δωρεάν, ενώ το εισιτήριο θα έχει μια συμβολική τιμή των 5 ευρώ.