Η πιο σοβαρή και ιστορική αθλητική εφημερίδα της χώρας μας, ΤΟ ΦΩΣ των ΣΠΟΡ, κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαζήση, του νεαρού άσσου της ΑΕΠ Κοζάνης.

‘Ενα σπάνιο φαινόμενο για το ανύπαρκτο μέχρι τώρα Κοζανίτικο ποδόσφαιρο.

Στη συνέντευξη αυτή, ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Θέμης Σινάνογλου, αφού ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους της ομάδας μας, πλέκει το εγκώμιο του Δημήτρη, που με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ανάγκασε πολλούς να ασχοληθούν μαζί του.

Και μόνο….η “ιεροσυλία” να αναφέρει το όνομα του Τζιοβάνι…δείχνει το πόσο ο ταλαντούχος μας άσσος, μπαίνει πια στην επικαιρότητα.

Όπως είναι γνωστό, ο μόλις 16 ετών Δημήτρης Παπαζήσης, θα ανήκει από την 1η Ιανουαρίου του 2023, στην μεγάλη ομάδα της Τσεχίας, στην Σπάρτα Πράγας.

Το γεγονός αυτό είναι τεράστιας σημασίας για την ΑΕΠ Κοζάνης κυριως,καθως δειχνει πια οτι η ομαδα μας,απολαμβάνει τεραστια αναγνώριση από ολο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας και δείχνει σε πια πρωτοποριακά μονοπάτια, βάζει το ποδόσφαιρο της υποβαθμισμένης περιοχής μας σε άλλα επίπεδα.