Η Βικτόρια Ζισκοφ, η ιστορική Τσέχικη ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό και από τη Β’ Εθνική. Εδώ και μέρες, έχει εκπέμψει σήμα SOS και πιεστικά ζητάει από τον προπονητή μας κ. Ρομάν Ναντβορνικ να επιστρέψει στην Πράγα και να τη σώσει.

Ο Τσέχος τεχνικός μας, που έχει καθίσει άλλες 2 φορές στον πάγκο της (2006/2008 και 2011/2013), θεωρείται εξπερ στο να σώζει ομάδες από υποβιβασμό και ο πρόεδρος της ομάδας προσφέρει γη και ύδωρ…..

Ο κ. Ναντβορνικ ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους της ΑΕΠ, δηλώνοντας ότι δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει την οικογένεια της ομάδας μας, καθώς πιστεύει αφάνταστα σ’ αυτήν και συμπλέει πλήρως με τους στόχους αλλά και με τη φιλοσοφία της.

Οι Τσέχοι στη συνέχεια επικοινώνησαν και με άνθρωπο της ΑΕΠ που φυσικά απάντησε επίσης αρνητικά, ακόμα και σε αποζημίωση που προσφέρθηκε.

Ο Ρομάν Ναντβορνικ, συμπλήρωσε ήδη 8 μήνες στην ΑΕΠ.

Το Μάρτιο που ανέλαβε, ήδη είχε ξεκινήσει το…δήθεν πρωτάθλημα εξπρές για τη Φουτμπολ-Λιγκ, με αγώνες Τετάρτη -Κυριακή και φυσικά ήταν αδύνατο να μπορέσει άμεσα να αλλάξει κάτι στην ομάδα.

Φέτος που ο ίδιος έκανε την προετοιμασία της ΑΕΠ, φάνηκαν ήδη τα αποτελέσματα της εξαιρετικής του δουλειάς.

Δέχθηκε να μείνει ακόμα και στη Γ’ Εθνική, (ο ίδιος εδώ και 16 χρόνια εργαζόταν μόνο σε Επαγγελματικές κατηγορίες) ακριβώς επειδη εκτίμησε τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή σε ιδέες και φιλοσοφία ομάδα και ο ίδιος θέλει να αποτελεί κομμάτι της.

Ήδη η ΑΕΠ, παρουσιάζει πια ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και οι νεαροί κυρίως παίκτες νιώθουν αφάνταστα τυχεροί που δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες ενός καλού δασκαλου.