Η ΑΕΠ Κοζάνης, συμφωνεί και …επαυξάνει, στη διαπίστωση του κυρίου Αυγενάκη, ο οποίος δήλωσε:

ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ, Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.

Αρκεί κάποιος καλοπροαίρετος να παρακολουθήσει ανακοινώσεις ομάδων και μάλιστα ιστορικών τέτοιων -όπως της ΑΕΛ πρόσφατα- για να αντιληφθεί πόσο δίκιο έχει ο κ. Αυγενάκης.

Ή αυτή της Καρδίτσας που σκέφτεται αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα, για να μην πάμε στις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη, που όμως, σε αντίθεση με τα μικρά Σωματεία, είναι σε θέση να υπερασπισθεί το δίκιο του.

Όσοι μάλιστα έχουν την…ατυχία, να ξέρουν πρόσωπα και πράγματα που έχουν σχέση με τις κατά τόπους ΕΠΣ, δεν ξανασχολούνται με αυτό που ονομάζουν ποδόσφαιρο.

Διότι πέραν της ασχετοσύνης που χαρακτηρίζει αυτούς τους τοπικούς Διοικούντες, είναι πια εντελώς ξεδιάντροπη  η ενασχόληση τους με τη Διαιτησία, μιας και την εχουν μετατρέψει σε επάγγελμα, καθώς οι περισσότεροι τους είναι και ανεπάγγελτοι.

Το θέμα είναι όμως ποιος την πληρώνει τελικά.

Πρώτα-πρώτα φυσικά τα νεαρά μας ταλέντα, που εκμαυλίζονται από το ξεκίνημα τους, αφού περνούν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει η έννοια της αξιοκρατίας. Θα αποφασίσει ο καθε τυχάρπαστος λαινσμαν, που εκτελεί συγκεκριμένες εντολές, για το αν θα κερδίσεις ή όχι. Το θράσος δε της ατιμωρησίας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς -όπως στον πρόσφατο αγώνα με τον Πιερικό της ομάδας μας, ο λεγόμενος λαινσμαν, εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις τους παίκτες μας, 16χρονα παιδιά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ, τονίζει ότι σύντομα θα ψάχνουμε για…φιλάθλους, αφού πια όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους και η ΑΕΠ Κοζάνης τονίζει ότι θα ψάχνουμε και για παίκτες, αφού τα δικά μας παιδιά, αηδιασμένα, ψάχνουν ήδη τη φυγή στο εξωτερικό, αν δεν τα παρατήσουν.

Καλά για τους παράγοντες, που ο ένας μετά τον άλλον καταστρέφονται οικονομικά….ενόσω διοικούντες τις ΕΠΣ και οι γύρω τους…τρίβουν τα χέρια για την ασυδοσία που επικρατεί.

Κύριε Αυγενάκη. Οι δήλωσεις σας, δίνουν ένα ίχνος ελπίδας, αλλά το ποδόσφαιρο χρειάζεται ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι διαπιστώσεις.

Απαλλάξτε μας από όλους αυτούς που καταστρέφουν ότι έμεινε στο έρμο το ποδόσφαιρο.