Καθώς γονείς και παιδιά που ονειρεύονται να κάνουν μια μεγάλη καριέρα, διαπιστώνουν ότι η ΑΕΠ Κοζάνης δεν είναι απλά…μια ομάδα, αλλά ένα τεράστιο εφαλτήριο για ταλαντούχα παιδιά, ψάχνουν να βρουν τρόπο να ενταχθούν στις τάξεις της.

Ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας, οι τεράστιες μεταγραφές των Παπαζήση και Βοριαζίδη σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, έχουν κάνει τεράστια αίσθηση και αυτό μόλις ουσιαστικά ενάμισυ χρόνο από την ανάληψη της τύχης του συλλόγου από τους νυν διοικούντες της.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, με την ιδιαίτερη γραμμή που έχει χαράξει, με κύριο χαρακτηριστικό το ήθος, την εξελιξη των παιδιών σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως με την μοναδική εμπειρία που κουβαλούν οι άνθρωποί της, θα εκπλήσσουν θετικά πάντα όλους όσους αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο.

Οι επιλογές θα γίνονται πάντα με βάση χαρακτήρες, ταλέντο και κυρίως όρεξη για σκληρή δουλειά.

Το Σωματείο ξεχωρίζει στα πάντα από τα υπόλοιπα καθώς διαθέτει τεράστια ποσά σε εξειδικευμένους προπονητές, με μεγάλες εμπειρίες στην εξέλιξη των παικτών μας.

Ήδη εκτός από τα δυο αστέρια μας που εκτοξεύθηκαν, ακολουθεί ο αρχηγός μας Σάββας Κοτταρίδης έτοιμος για να ανεβεί το δεύτερο σκαλί της καριέρας του που λογικά θα έχει μεγάλα άλματα σύντομα.

Γενικά η ΑΕΠ Κοζάνης, θα συνεχίσει να “στέλνει στα σύννεφα” όλα τα παιδιά που θα καταλάβουν τη φιλοσοφία της και διαθέτουν το ανάλογο ταλέντο, καθώς πάρα πολλά μεγάλα σωματεία, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την ομάδα μας που εμπιστεύονται και παρακολουθούν την εξελιξη τους.

Δεν μπορούν να μείνουν στους κόλπους της ποδοσφαιριστές χωρίς όνειρα και σωστή νοοτροπία, ακόμα και αν ποδοσφαιρικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θα παραμείνει μια όαση για όλα τα παιδιά της περιοχής μας.