Το πρώτο του επίσημο τέρμα πέτυχε την Κυριακή ο Δημήτρης Παπαζήσης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στον αγώνα που η ΑΕΠ Κοζάνης έδωσε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελόκηπων, ο νεαρος μας άσσος μπήκε σαν αλλαγή στο 79′ του αγώνα και ακριβώς 10 λεπτά αργότερα σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του.
Γκολ το οποίο πανηγύρισε ιδιαίτερα ο προπονητής μας ο κ. Ναντβορνικ, που για μια ακόμα φορά μας ξάφνιασε χρησιμοποιώντας ένα 16χρονο παιδί σε εκτός έδρας αγώνα.

Βέβαια, ο Τσέχος τεχνικός μας, έχει δείξει ότιι ξέρει να ετοιμάζει και να “γυαλίζει” τα διαμαντάκια της ομάδας μας. Ήταν αυτός που έδωσε τις ευκαιρίες στο μικρό Βοριαζίδη με αποτέλεσμα ο Μιχάλης να βρεθεί στη Σλάβια Πράγας επίσης στα 16 του!!!!

Τώρα έρχεται η σειρά του Παπαζήση. Γεννημένος στις 30 Μαρτίου του 2006, ο Δημήτρης έκανε τη σωστή επιλογή, όταν το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός πιεστικά του ζητούσε να κατέβει στην Αθήνα.

Μαθητής της Α’ Λυκείου,  παιδί ακόμα κατάλαβε ότι μόνο μέσω της ΑΕΠ και του κλίματος που συνάντησε μπορεί να κτίσει την καριέρα του.

Με άριστη τεχνική, χρησιμοποιώντας και τα 2 πόδια, πειθαρχημένος, ο Παπαζήσης είναι ένα ακόμα ακατέργαστο διαμάντι στις τάξεις της ομάδας μας που συντομα αναμένεται να μπει σε φανταχτερή…βιτρίνα.

Φωτογραφία: Αθλητική Ανασκόπηση