Συγκινητική η προσπάθεια όλων των παιδιών της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ στον τελικό του περασμένου Σαββάτου.

Τέλος μιας σεζόν γεμάτη με προβλήματα (κοβιντ,τεστ,κακοκαιρία πρωτοφανής, αναβολές, ταξίδια), αλλά και τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν όλους και φυσικά και τους ποδοσφαιριστές μας.

Για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ήταν όντως μια μεγάλη έκπληξη η δυνατή παρουσία της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, κόντρα μάλιστα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ομίλου μας , Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ, σε ένα ντέρμπι.

Ένα “διαμαντάκι” ξεχώρισε όμως ιδιαίτερα, με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα. Και αυτός είναι ο Μανώλης Κουλούσιας, που ήδη στην Πτολεμαΐδα μερικές μέρες πριν, είχε δώσει ρεσιτάλ με την απόδοση του.

Στα 17 του μόλις, ο Μανώλης δείχνει μια τρομερή άνεση, παίρνοντας ηγετικές πρωτοβουλίες στον αγώνα, λες και έχει παίξει εκατοντάδες παιχνίδια, έχει μια καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και κυρίως εκτελεστικές ικανότητες.

Το μέλλον του άριστου μαθητή Λυκείου και άριστου χαρακτήρα, διαγράφεται πολύ, μα πολύ, φωτεινό.

Παρά το δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα, καταφέρνει να συνδυάζει τόσο το σχολείο όσο και το ποδόσφαιρο, χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί και πάντα “στρατιώτης”.

Πολύ σύντομα, “φοβόμαστε” ότι θα ανοίξει τα φτερά του για πολύ μεγάλα σαλόνια και η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ φυσικά θα είναι το μεγάλο του εφαλτήριο.

 

Φωτογραφία: www.matiesstasport.blogspot.com