Όλο το φίλαθλο κόσμο της ευρείας Περιφέρειας μας, περιμένει την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, η ΑΕΠ.

Στις 15.00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Φ.Σ Κοζάνη για την πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και στόχος είναι να γίνει μια ακόμα όμορφη γιορτή για όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Διότι, πέρα από τον -σίγουρα- πολύ ενδιαφέροντα αγώνα των 90 λεπτών, το ποδόσφαιρο είναι και μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση που ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποτελεί μια μοναδική διέξοδο για όλη την οικογένεια.

Στους αγώνες μας για “ένα αλλιώτικο ποδόσφαιρο”, γίνεται προσπάθεια να παρουσιάζεται το αληθινό πρόσωπο του. Ευγενής άμιλλα, αγωνιστικό πάθος και πνεύμα για 90 λεπτά καθώς μάλιστα η ΑΕΠ φέτος διαθέτει μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα για τα δεδομένα αλλά και κλίμα γιορταστικό, χωρίς βία, χωρίς ύβρεις και χυδαιότητες.

Την Κυριακή θα γίνει και η τιμητική εκδήλωση για τον αποβιώσαντα, Λάκη Χωλόπουλο, ένα πρόσωπο με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Κοντά μας και οι παλαίμαχοι του Σωματείου, με τους οποίους η διοίκηση της ΑΕΠ ήρθε σε συνεννόηση, δίνοντας τους προσκλήσεις και τους καλεί να βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Η οικονομική πολιτική του Σωματείου μας, με την καθιέρωση της δωρεάν εισόδου για γυναίκες και παιδιά, αντανακλά την όλη φιλοσοφία μας. Θέλουμε όλη την οικογένεια στο γήπεδο και να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε κάτι καινούργιο που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, αυτό για ένα αλλιώτικο ποδόσφαιρο.

Σας περιμένουμε την Κυριακή όλους στο γήπεδο!