Πιστή στη φιλοσοφία της να επενδύει στα νέα παιδιά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, έφερε και τη χειμερινή περίοδο δυο νέα παιδιά που σίγουρα θα βρουν το δρόμο τους για τα ψηλά σαλόνια.

Ο Γιάννης Λάντζιος, ήδη στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του, αν και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο και περισσότερη δουλειά για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ο Γιάννης, ήρθε στην ομάδα μας από τον ιστορικό Μακεδονικό Κοζάνης, καθώς σαν φοιτητής με καταγωγή από Κω, βρήκε εκεί ένα όμορφο καταφύγιο. Δείχνοντας όμως γρήγορα ότι αξίζει για κάτι μεγαλύτερο, και με την αρωγή της Διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης, οι άνθρωποι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ του έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, διαθέτει ταχύτητα και σωστή αντίληψη και πολύ γρήγορα μάλιστα έδειξε ότι βλέπει και εστία. Γεννημένος το 2001 με καλό ύψος(180 εκ.), έχει όλα τα φόντα για μια καλή καριέρα.

Με το ίδιο σκεπτικό αποκτήθηκε και ο Ηλίας Ποσινακίδης, γέννημα θρέμμα της περιοχής μας. Ο Ηλίας μετακόμισε από τον ΠΑΟ Κοίλων, με τις ευχές της προηγούμενης ομάδας του να τον συνοδεύουν στη νέα του προσπάθεια και είναι αριστεροπόδαρος, αγωνιζόμενος στη γραμμή, έχοντας την τάση να…εφορμά. Δυνατό παιδί, με πείσμα και θέληση για επιτυχία, ήταν λίγο άτυχος στο ξεκίνημα του, καθώς του προέκυψε μικρό πρόβλημα υγείας, που όμως το έχει ήδη ξεπεράσει. Νέος ακόμα σε ηλικία (22), έχει και αυτός πολλές δυνατότητές να κάνει το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πολλά έχει πετύχει η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ τα τελευταία χρόνια, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής (…με την πραγματική έννοια), που να θέλει να φύγει από την ομάδα μας.

Το οικογενειακό κλίμα, η αγάπη, το fair play, η δυνατότητά για … «Εκτόξευση» σε υψηλά σαλόνια, το υψηλό τεχνικό τιμ που διαθέτει μονίμως, κάνει την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ να αποτελεί μια ΟΑΣΗ στο δραματικό ποδοσφαιρικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας.

Έτσι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, υποδέχεται με χαρά ένα δικό της παιδί, τον Πέτρο Κουντούρη, που για προσωπικούς λόγους θέλησε το καλοκαίρι να μετακομίσει και με χαρά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ τον βοήθησε. Σύντομα όμως διαπίστωσε ότι δύσκολα θα βρει στέγη ποδοσφαιρική που να προσφέρει αυτά που παρέχει το Σωματείο μας. Ο Πέτρος, ένα πάρα πολύ αγαπητό παιδί, επέστρεψε στο σπίτι του και αναμένεται με την εμπειρία που ήδη διαθέτει να βοηθήσει στον αμυντικό τομέα την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Αυτοί είναι ακόμη 3 από  9 συνολικά παίκτες που προστέθηκαν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην οικογένειά μας και τους οποίους καλωσορίζουμε…..