Την Tεταρτη 4 Μαΐου, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα  αγωνισθεί στην Πτολεμαΐδα, στο “Αιμίλιος Θεοφανίδης” κόντρα στον Ιστορικό Εορδαϊκό, σε αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, “τρόπος του λέγειν”, καθώς η ομάδα μας ουσιαστικά έχει κλείσει τη σεζόν εδώ και 4 εβδομάδες, έχοντας αποχωρήσει όλοι μας οι ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του πρωταθλήματος στις 6 Απριλίου…

Το Σωματείο μας, μόνο για λόγους σεβασμού προς τον θεσμό και τα τοπικά Σωματεία, θα προσπαθήσει να συμπληρώσει ενδεκάδα και να αγωνιστεί.

Δυστυχώς μια απίστευτη, “χαοτική” χρονιά, συνεχίζει να ταλαιπωρεί όλα τα Ερασιτεχνικά, κυρίως, Σωματεία, αφού η λέξη προγραμματισμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο και λόγω των συνεχών ανατροπών, δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Μετά την εξουθενωτική προσπάθεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ στο πρωτάθλημα και τον τερματισμό του, που βρήκε την ομάδα μας στην τρίτη θέση, ήταν λογικό οι ποδοσφαιριστές που δεν μένουν στην περιοχή μας ή που είχαν έρθει ως δανεικοί να αποχωρήσουν.

Αν και υπήρξε ισχυρή σκέψη μη συμμετοχής στο θεσμό του Κυπέλλου, τελικά για τους λόγους που αναφέραμε, η ομάδα μας ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις εδώ και 3 μέρες και θα προσπαθήσει με ενδεκάδα ανάγκης και με συμμετοχή των εναπομεινάντων παικτών μας, (καθώς προστέθηκαν και τραυματισμοί στις απουσίες), να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, τιμώντας το θεσμό και τους αντιπάλους.