Χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, πήρε χθές άλλη μια σπουδαία νίκη κόντρα στην σκληρή ομάδα της Λευκίμμης Κέρκυρας και φιγουράρει στην 3η θέση της Βαθμολογίας.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε χθες μια “επαγγελματική” εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι και ο βαθμός της ισοπαλίας εξασφάλιζε την παραμονή, πιστή στην φιλοσοφία της, κατάφερε και ξαναέδωσε μεγάλη χαρά στους πιστούς της οπαδούς, κατακτώντας άλλη μια σπουδαία νίκη.

Οι συνεχείς αναβολές, η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, οι ελλειπείς λόγω χιονιού προπονήσεις, τα συνεχή παιχνίδια Κυριακή-Τεταρτη-Κυριακή μετά από ένα μήνα απραξίας και το όλο “τοξικό” κλίμα, που επιδεινώνεται πάντα στις τελευταίες αγωνιστικές, έβγαλε μεγάλη ψυχολογική και σωματική κούραση, που όμως δεν στοίχισε αγωνιστικά. Οι παίκτες μας, ξεπερνώντας τον ευατό τους, μέσα σε 7 ημέρες κατέκτησαν την 3η συνεχόμενη νίκη!!! απέναντι σε αντιπάλους που “καίγονταν” για βαθμούς.

Επόμενο ήταν να προκύψουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Μπάλλας έγινε αναγκαστική αλλαγή με τράβηγμα, ο Κυρίτσης λόγω κτυπήματος στο πέλμα, ο Κοτταρίδης “έσφιξε τα δόντια” και ολοκλήρωσε το παιχνίδι στα όρια του, αφού αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν ασταμάτητα σε πολύ υψηλό ρυθμό και γενικά η ομάδα χτες άγγιξε τα όρια της, αλλά τα κατάφερε.

 

Με τον Γιάννη Κανταρτζή, τον βασικότερο μας στοπερ εκτός δράσης εδώ και μήνες, με τον Κωνσταντίνο Τρομπούκη  εκτός ως το τέλος της σεζόν, με ιώσεις και κόβιντ, με ένα πάρα πολύ νεανικό ρόστερ, σε δύσκολες καιρικές συνθηκες που επικρατούν στην περιοχή μας, είναι ένα μικρό θαύμα η πορεία της ομάδας μας, που έτσι και αλλιώς βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δικές της μικρές δυνάμεις.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ συνεχίζει να μάχεται με όσες δυνάμεις της έμειναν ακόμα και αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες, κρατώντας την αξιοπρέπεια της, έστω και αν αυτό δεν της αναγνωρίζεται από καμία πλευρά.

Φωτογραφία: Ματιές στα Σπορ