Η ΑΕΠ Κοζάνης, απασχόλησε πριν δυο χρόνια ακόμα και το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, φέρνοντας τον διεθνή Γιαπωνέζο Μοριμότο, κάτι που φάνταζε απίστευτο για μια μικρή επαρχιακή Ελληνική ομάδα.

Τώρα οι άνθρωποι της ομάδας μας, ετοιμάζονται για μια άλλη…μεταγραφή – “βόμβα”.

Καθαρά και μόνο λόγω των διασυνδέσεων και της εμπιστοσύνης που απολαμβάνουν οι ασχολούμενοι με τη μικρή ομάδα Γ Εθνικής Ελλάδος, την ΑΕΠ Κοζάνης, βρίσκονται στα πρόθυρα μιας όντως ιστορικής μεταγραφής.

Ο ποδοσφαιριστής είναι Αφρικανικής καταγωγής και βρέθηκε σε τεράστια ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ, αφού πληρώθηκε με μερικά εκατομμύρια λίρες, σαν το ανερχόμενο τεράστιο ταλέντο της Αφρικής.

Λόγω του νεαρού της ηλικίας του τότε, καθώς και της τρομερής πίεσης που έχει το Αγγλικό ποδόσφαιρο, δόθηκε δανεικός σε Βελγική ομάδα, αλλά απογοητευμένος επέστρεψε στη χώρα του.

Φίλοι του Σωματείου μας, έπεισαν τον νεαρό ότι η ΑΕΠ Κοζάνης θα μπορούσε να του ξανανοίξει τις πόρτες των μεγάλων Ευρωπαϊκών Σαλονιών, όπου είχε βρεθεί μόλις πριν μερικά χρόνια.

Προς το παρόν και λόγω διαφόρων γραφειοκρατικών προβλημάτων, η ΑΕΠ Κοζάνης δεν είναι σε θέση να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Απλά να ενημερώσει τους λίγους αλλά πιστούς της φίλους, ότι σύντομα ίσως έχουμε το μεγάλο “μπαμ” που θα αναγκάσει ακόμα περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου να ακολουθούν την ΑΕΠ Κοζάνης και τη φιλοσοφία της.

 

 

Φωτογραφία: https://www.legit.ng