Με τέρμα του Πατίλα, λίγα λεπτά πριν τελειώσει το 1ο ημίχρονο, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ πήρε μια μεγάλη νίκη στη δύσκολη έδρα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Στο…μοναχικό της δρόμο για τη σωτηρία, η ομάδα μας έβγαλε παλικαριά και έδειξε από το πρώτο λεπτο, ότι ήταν αποφασισμένη να φύγει με τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.

Με το σοκ, της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με τη ασθένεια του τερματοφύλακα της Καλιαμπάκα αλλά και αντιμετωπίζοντας έναν Κεραυνό που μετέτρεψε τον αγώνα σε…πόλεμο, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ έδειξε το μέταλλο νικητή που διαθέτει και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Ο νεαρός μας πορτιέρο, Μεντεσίδης (πρώτος του  αγώνας στο πρωτάθλημα φέτος) τα πήγε περίφημα ενώ όλα τα παιδιά κατέθεσαν τη ψυχή τους και το αποτέλεσμα επιτέλους τους δικαίωσε.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ  ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα, όμως η πίεση που είχε η ομάδα, καθώς ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει, δημιούργησε νευρικότητα όπως ήταν φυσιολογικό.

Βοήθησε τα μέγιστα ερχόμενος ως  αλλαγή ο Κουλούσιας, που όμως και πάλι στάθηκε άτυχος και δεν σκόραρε σε 3 περιπτώσεις.

Παίκτες και προπονητές, ένα κουβάρι, πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη και τώρα πια η αυτοσυγκέντρωση είναι το ζητούμενο.

Ακολουθεί το δύσκολο και καθοριστικό ματς στην Ελασσόνα, ένα ματς -κατηγορία.