Ένας…υγιής εγωισμός, βγαίνει αυτές τις μέρες στις προπονήσεις της ΑΕΠ Κοζάνης.

Η βαριά ήττα στον Σβορώνο, έχει αφήσει τα ίχνη της και ο αγώνας του Σαββάτου, κόντρα στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, αποτελεί άλλη μια ευκαιρία στους παίκτες μας, να βγάλουν επιτέλους πάθος και να ξανακερδίσουν το χειροκρότημα των οπαδών μας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στο ΔΑΚ, στο κεντρικό γήπεδο της πόλης μας, όπου θα γίνει και ο αγώνας.

Το Κεραμίδι, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον Όμιλο μας, στο πρώτο παιχνίδι είχαμε χάσει…με κατεβασμένα τα χέρια (5-2) και πια δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας για την ομάδα μας.

Οι τραυματίες Φρεντ και Λόπεζ, λογικά θα μπουν σήμερα στο πρόγραμμα, έληξε η τιμωρία του Δάλλη (καρτες), ξεκινάει με ελαφρές προπονήσεις και ο Ποσινακίδης, με μόνο πια απόντα τον Γιώργο Ντόβα, που παραμένει τραυματίας.

Τις μέρες που πέρασαν, έγιναν αμέτρητες συζητήσεις για την ανατροπή του κλίματος, καθώς αυτό που…πονάει, είναι οτι η ομάδα διαθέτει τεράστιο ταλέντο και πολύ καλό ρόστερ, που όμως δεν παίρνει αυτό που θα έπρεπε από τα παιχνίδια.

Καθώς υπάρχουν μπροστά μας ακόμα 9 δύσκολα παιχνίδια, η ΑΕΠ Κοζάνης καλείται να αποδείξει στην πράξη, ότι δικαιούται να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη βαθμολογική κατάσταση.