Η καλή εμφάνιση της ΑΕΠ KOZANHΣ δεν ήταν αρκετή για να πάρει χθες ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Μακεδονικού.

Η ομάδα μας έχασε με σκορ 1-0 με “τραβηγμένο” πέναλτι, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ήταν ανταγωνιστική, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο ξεκίνημα μάλιστα του αγώνα, ενώ η απουσία του Φρανκο (δεν αγωνίστηκε για γραφειοκρατικούς λόγους με την άδεια παραμονής του), ήταν αισθητή.

Η ομάδα της Κοζάνης έπαιξε και πάλι όμορφο ποδόσφαιρο, είχε την οπτική υπέροχη, δεν σκόραρε όμως και η ήττα με το πέναλτι, ήταν το αποτέλεσμα.

Μένει ένας ακόμα αγώνας, ο τελευταίος της δύσκολης περιόδου, στην έδρα μας, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, την Τετάρτη στις 16.00.

Μια ευκαιρία για τους οπάδους μας να χειροκροτήσουν αυτή τη νεανική ομάδα, που έδωσε ένα μεγάλο αγώνα και κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια όλων των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων, τόσο στην Περιφέρεια μας αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο, καθώς κατάφερε “κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες” να παρουσιάσει ένα…ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο και μια καθαρή σταση σε ένα θολό τοπίο.

Η πικρία που μένει στους πιστούς μας οπάδους και όσους παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, αφορά το γεγονός ότι η ομάδα μας διαθέτει ποιότητα και ο απολογισμός δεν ήταν ο ανάλογος. Κοιτάζοντας πίσω και παρά το γεγονός οτι είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε ότι μετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που δεν μετράει και πολύ η ποιότητα, αλλά κυρίως άλλοι…παράγοντες, που δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία του Σωματείου μας, μένει κάποια πικρία οτι μπορούσε και η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και να διεκδικεί ως το τέλος την πρωτιά, φέρνοντας κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.