Το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Μανώλης Κουλούσιας, δίνοντας τους τρεις βαθμούς και την απέραντη χαρά στην οικογένεια της ΑΕΠ.

Γεννημένος το 2005, ο μαθητής Λυκείου, Μανώλης Κουλούσιας, είναι ένα ταλέντο που το μέλλον του φαντάζει από τώρα υπέροχο.

Με εκπληκτική τεχνική και κυρίως, τα…δολοφονικά του τελειώματα όταν βλέπει εστία, έδειξε από πέρυσι κιόλας, στα 15 του, ότι η ΑΕΠ είναι ένα μικρό εφαλτήριο για το μεγάλο του άλμα.

Στη φετινή σεζόν ο μικρός μας ξεκίνησε με πολύ ατυχία, καθώς έχασε 3 εβδομάδες προετοιμασίας λόγω μιας επέμβασης.

Με το που πήγε να βρει τον εαυτό του, η κατάρα της εποχής μας, ο κορωνοϊός βρήκε και τον Μανώλη φυσικά, με αποτέλεσμα να χάσει άλλες τρεις εβδομάδες μέχρι κάπως να συνέλθει.

Καθημερινά δρομολόγιο Νεάπολη-Σιάτιστα για το σχολείο του και αμέσως μετά Νεάπολη-Ξηρολίμνη για τις προπονήσεις, μια μεγάλη δοκιμασία για κάθε νέο παιδί.

Αλλά οι όποιες θυσίες κάνει ο νεαρός μας ασσος, άρχισαν ήδη να αποδίδουν καρπούς και όπως και άλλα μεγάλα ταλέντα της ΑΕΠ, σύντομα θα βρεθεί και αυτός σε πολύ μεγάλα σαλόνια, καθώς ένας από τους στόχους του σωματείου μας είναι ακριβώς αυτός.

Κάθε ταλέντο με χαρακτήρα και θέληση, θα στηρίζεται και θα βοηθιέται να κάνει μια μεγάλη καριέρα, καθώς οι σχέσεις και γνωριμίες όσων ασχολούνται με την ΑΕΠ Κοζάνης, ξεπερνούν τα Ελληνικα σύνορα.