Τρία παιχνίδια, δύο νίκες και μια ήττα, ο απολογισμός της ΑΕΠ Κοζάνης, μιας ομάδας με το νεαρότερο ροστερ, ίσως σε όλα τα Ελληνικά πρωταθλήματα και με μέσο όρο 18.1. Η ομάδα μας, αποκτά χαρακτήρα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, εμφανίζεται φοβερά πειθαρχημένη και δείχνει να διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις.

Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Σβορώνος, αποτελεί και πάλι μια δοκιμασία για την ΑΕΠ Κοζάνης, που όμως αγωνιζόμενη σε ένα πολύ καλό γήπεδο όπως της Κοζάνης αποκτά αυτόματα πλεονέκτημα.

Το συγκρότημα μας, είναι ομάδα η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και ήδη δέχεται θετικές κριτικές από τους αντιπάλους της, καθώς δεν κρύβεται και δεν παίζει αντί ποδόσφαιρο.

Τεράστιες οι απουσίες των ξένων μας, που είναι πραγματικά ξεχωριστοί ποδοσφαιριστές, όμως τα νεαρά μας ταλέντα αντεπεξέρχονται άριστα μέχρι στιγμής.

Με το απίστευτο πάθος του άλλα και την ποιότητα του ο αρχηγός μας Ρίντι Σάλλα, δίνει το ρυθμό, Κουλούσιας εξελίσσεται σε εκτελεστή, η άμυνα κράτησε ήδη δυο φορές το μηδέν.

Την Κυριακή, περιμένουμε πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου, να έρθουν στο γήπεδο και να απολαύσουν μια ομάδα που προσφέρει θέαμα και φρεσκάδα.