Ο ένας – Καλιαμπάκας – γεννημένος το 2005, ο άλλος – Μεντεσίδης – μόλις 19 χρονών.

Με αυτό το δίδυμο τερματοφυλάκων θα αγωνίζεται φέτος η ΑΕΠ Κοζάνης, δίνοντας το στίγμα της: Τόπο στα νιάτα.
Ο Χρήστος Καλιαμπάκας, έχει κερδίσει προς το παρόν τη θέση του βασικού, αφού θεωρείται από τα πολύ μεγάλα ταλέντα και ανερχόμενους στη θέση του.
Για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, πέρυσι κάτω από τη “σκιά” του Τσέχου τερματοφύλακα, Μαρτιν Παστορνιτσκι, δεν μπορούσε να πάρει ευκαιρίες.

Η ομάδα μας, βλέποντας θέληση και ταλέντο του Γρεβενιώτη πορτιέρο, δεν έφερε μεγάλο σε ηλικία και έμπειρο τερματοφύλακα, δίνοντας του την μεγάλη του ευκαιρία. Με τη θέληση που τον διακρίνει και την εργατικότητα, ο 188 εκατοστά νεαρός γκολκιπερ, θα έχει την δυνατότητα μέσα από τα παιχνίδια, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, να καθιερωθεί.

Δίπλα του, ένα άλλο νεαρό παιδί, ο Αλέξανδρος Μεντεσίδης, γεννημένος 03-04-2003 στην Κοζάνη, δίνει τη δική του μάχη να κερδίσει και αυτός θέση βασικού.

Όταν χρειάστηκε, δήλωνε πάντα παρών και με την έλευση του προπονητή τερματοφυλάκων, θα έχουν και οι δυο τους την ευκαιρία να καλυτερεύσουν και άλλο.
Ένα παιδί με ύψος 1,86  που βγάζει μια σιγουριά και ηρεμία για την ηλικία του, θα έχει την υπομονή και θα περιμένει και αυτός να πάρει τις ευκαιρίες του, καθώς το πρωτάθλημα είναι μακρύ και επίπονο.