Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας (0-0), δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν συνοδεύτηκε από νίκη.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η νεανική ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κινδύνεψε ούτε μία φορά σε όλο τον αγώνα.

Είναι αλήθεια ότι η ομάδα έχει τεράστιες δυσκολίες στο σκοράρισμα. Όμως, αυτή τη φορά και ο Βοιωτός διαιτητής Ψυχούλας, έπαιξε αρνητικό ρόλο. Δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι εις βάρος του Αλμωπού, σε χέρι μέσα στην περιοχή στις αρχές του αγώνα, επέτρεπε στον Αλμωπό να ροκανίζει το χρόνο με συνεχείς καθυστερήσεις, ενώ αμφισβητούμενη είναι και η φάση της ανατροπής του Βασίλη Πάλλα, όπου καταλόγισε φάουλ εκτός περιοχής.

Το γεγονός ότι στο τέλος κρατήθηκαν μόνο τρία (3) λεπτά καθυστερήσεις, χωρίς καν να αναρτηθεί ο χρόνος στο σχετικό πίνακα!, έδειξε την προκατάληψη του διαιτητικού τρίο.

Προκαλεί αγανάκτηση το γεγονός ότι ενώ έγιναν δέκα (10) συνολικά αλλαγές ποδοσφαιριστών, είχαμε αμέτρητες καθυστερήσεις και υπήρξε και 3λεπτη διακοπή μετά από σκληρό φάουλ παίκτη του Αλμωπού, ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν τελικά 3 λεπτά. Αποκορύφωμα βέβαια της κάκιστης Διαιτησίας το γεγονός ότι ενώ ο διαιτητής Ψυχούλας έδειξε 2 φορές κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή του Αλμωπού, παρέλειψε να τον αποβάλει.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι η αγωνιστική άμιλλα των δεκαεξάρηδων και δεκαεφτάρηδων ποδοσφαιριστών μας, το ήθος και το fair play του σωματείου μας θα τιμωρούνται…

 

 

Φωτογραφία και βίντεο: Ματιές στα Σπορ