Οδυνηρή ήττα υπέστη η ΑΕΠ Κοζάνης. Έχασε τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΑΜ με σκορ 0-1, κάνοντας ίσως τη χειρότερη της εμφάνιση του πρωταθλήματος.
Σε ένα παγωμένο περιβαλλον, η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα.
Μια επιπόλαια, αμυντική αδράνεια, έφερε το 0-1 και στη συνέχεια παρά την όποια οπτική υπέροχη και κατοχής μπάλας από την τοπική ομάδα, δεν άλλαξε κάτι.
Σε κακή κατάσταση όλοι, παίκτες, προπονητές και …περιβαλλον.
Η μακρά αποχή δεν αποτελεί δικαιολογία για την ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς αντιμετώπιζε μια σχετικά αδύνατη ομάδα και κυρίως οι ποδοσφαιριστές της κοζανίτικης ομάδας, λειτουργούν σε πλήρη επαγγελματικά πλαίσια και δεν δικαιολογούνται τέτοιες εμφανίσεις.
Η ομάδα θα ταξιδέψει την Tετάρτη στα Γιαννιτσά, σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει την ευκαιρία με μια καλή παρουσία και με ένα καλό αποτέλεσμα να πάρει την “άφεση αμαρτιών” από τους πιστούς του οπαδούς και απο αυτούς που θυσιάζουν χρόνο και χρήμα για να δημιουργήσουν σωστές νοοτροπίες.