Μπορεί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να μην μας έδωσαν ακόμα τις χαρές που περιμένουμε. Η τεραστια αγωνιστική αποχή, οι πολλές απουσίες βασικών και λίγο η έλλειψη τύχης, δεν έφεραν ακόμα νίκες.

Όμως όλα αυτά, τα ξεπερνάμε, βλέποντας το τι “υγεία”, ήθος, ταλέντο και νιάτα εκπέμπει η ΑΕΠ Κοζάνης.

Βλέποντας τον δυναμικό Μιχάλη Βοριαζίδη, να παίρνει φανέλα σε επαγγελματικό πρωτάθλημα στα 16,5 του (1/10/04) και με το τεράστιο ταλέντο μας Κώστα Αιχμαλωτίδη, που μόλις πριν 7 μέρες έκλεισε τα 17 του να μετέχει στην ενδεκάδα, αυτόματα νοιώθουμε περηφάνια και ικανοποίηση και δεν φοβόμαστε το μέλλον.

Τσελεπής και ο Κώστας Βοριαζιδης εικοσάρηδες μόλις και μαζί τους ο βασικότατος και σύντομα….”διεθνής”, ο Γ. Παπαδόπουλος αλλά και ο Τρομπούκης, που όλοι τους δεν έκλεισαν καν τα είκοσι τους χρόνια, είναι παιδιά που με τη σωστή δουλειά που γίνεται στο σωματείο μας, το μέλλον τους ανήκει.

Στα 20 χρόνια του επίσης, ο “άτυχος” της προετοιμασίας, ο τερματοφύλακας μας Θοδωρής Βενετικίδης που έσπασε το χέρι του και σιγά-σιγά επανέρχεται, ενώ ο Μάρκος Τσιάρας, στα είκοσι του, διεκδικεί ήδη θέση βασικού και μάλιστα στη δύσκολη θέση του αμυντικού χαφ.

Με τη γενικότερη θετική εικόνα, το οικογενειακό κλίμα, τον οραματισμό και τη θέληση για προσφορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για αρνητικό κλίμα στις τάξεις μας.

Με 22 ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας στη ομάδα μας, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον αυτού του σωματείου, που περιμένει να αγκαλιαστεί από όλους όσους έχουν κοινά όνειρα και στόχους μαζί μας.