Στην εκπομπή της “ΕΡΤ3”, “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Ποντίων Κοζάνης, Θεοχάρης Βοριαζίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοζανίτη τεχνικού, που περιμένει άμεσα ενισχύσεις, μετά την έλευση των Καραγιαννίδη-Λι (λογικά και με γκολκίπερ):

Mετά από πολλά χρόνια ο Νομός Kοζάνης, πέρα από το πολύ ταλέντο που κατά καιρούς δείχνει οτι έχει, διαθέτει και ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Συγκυριακά, για όλες τις ομάδες και τους παίκτες θα εξελιχθεί μια περίεργη χρονιά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για μια αξιοπρεπέστατη πορεία, με καλό ποδόσφαιρο και καλά αποτελέσματα. Ο δικός μας νομός, η περιοχή μας, έχει μια ομάδα. Να πάμε με ενότητα και δύναμη για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Έχουμε πολλές δυσκολίες, άλλαξε η καθημερινότητα όλων. Με τον αθλητισμό παίρνουμε χαρά, βρισκόμαστε στους χώρους μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, για να περάσει όλο αυτό και να είμαστε πάλι στην κανονικότητα. Η ομάδα πρέπει να δείξει τη δυναμική της, με μεγάλη προσπάθεια. Η ΑΕΠ είναι μια οικογένεια, από τη διοίκηση έχουν όμορφη σχέση χρόνων και αγάπη, έτσι ήρθε η ομάδα σε αυτό το επίπεδο”.

Για να καταλήξει ο Βοριαζίδης για την κατηγορία συνολικά και την πρεμιέρα με τη Βέροια:

“Δεν έχουν ξεκαθαρίσει πολλά για το πρωτάθλημα, οι παράγοντες και οι ομάδες θέλουν να ηρεμήσουν, όταν τελεσιδικήσει η συγχώνευση των κατηγοριών. Θεωρώ οτι με δυο μικρούς ομίλους, οι ομάδες δεν είναι πολλές, προλαβαίνουμε το πρωτάθλημα φέτος. Όσο για την πρεμιέρα, η Βέροια έχει πολύ μεγάλη ιστορία, όταν έρθει η ώρα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Πηγή: https://top-sport.gr

Βίντεο: ΕΡΤ Α.Ε.