Με τις καιρικές συνθήκες φυσικά και δεν μπορείς να τα βάλεις, έτσι η αναβολή του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΑΜ ήταν αναμενόμενη.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Ματθαίο Κέρκυρας την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Η χθεσινή μέρα, μετά την αναβολή,  περιελάμβανε γυμναστήριο και ατομική προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ για σήμερα προβλέπεται προπόνηση στο γήπεδο της πάντα φιλόξενης Αιανής, για καλύτερες καιρικές συνθηκες.

Και στον αγώνα της Τετάρτης, απών ο τραυματίας μας Γιάννης Κανταρτζής, αλλά δυστυχώς και ο Γιώργος Κωστίκος (κάρτες), ο οποίος στο τελευταίο μας παιχνίδι με το Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗ, ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ομάδα μας είχε κερδίσει με σκορ 3-1 τον ΟΦΑΜ, σε μια πολύ δύσκολη έδρα στον Άγιο Ματθαίο κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο ΟΦΑΜ είναι μια ομάδα που διακρίνεται για το πάθος και την αγωνιστικότητα της και καθώς “καίγεται” για βαθμούς, αναμένεται την Τετάρτη μια πολύ σκληρή μάχη για την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, που όμως καλείται να συνεχίσει την καλή της παρουσία και με μια νίκη να μείνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Μια νίκη που θα επιβεβαιώσει την καθιέρωση πια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ και θα δώσει μια ακόμα χαρά στους όλο και περισσσότερους πιστούς μας φίλους, που μας ακολοθούν.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, η ομάδα μας περιμένει και πάλι όλες τις οικογένειες των αληθινών φιλάθλων της περιοχής μας, με την υπόσχεση οτι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θα συνεχίσει να δείχνει με τη στάση της το δρόμο για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο.