Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης, κ. Νίκος Μάλλιαρης και κ. Στάθης Νάτσινας, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Κοζάνης και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα.

Η ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης ενημέρωσε το Δήμαρχο Κοζάνης για την κατάσταση της ομάδας μας εν μέσω πανδημίας και αβεβαιότητας σχετικά με την διεξαγωγή πρωταθλήματος και τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμπαράσταση του και για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή αγώνων Football League.

Εν συνεχεία, έγινε συνάντηση με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία ενημέρωσε ότι υλοποιείται σύντομα και η αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΠ Κοζάνης στην Ξηρολίμνη, μέσω της τοποθέτησης κοντέινερ αποδυτηρίων.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μάρκο Φλώρο, ο οποίος δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης ως παλιός ποδοσφαιριστής και ένθερμος φίλος του αθλητισμού.