Η πρώτη μετακίνηση παίκτη μας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, βρίσκεται ήδη εδώ και δύο εβδομάδες στη Τσεχία, όπου προπονείται με την Jihlava, ομάδα Β’ Εθνικής η οποία και θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Ηρόδοτος αλλά και η ομάδα μας υπήρξαν “θύματα των περιστάσεων” λόγω της πανδημίας COVID-19. Eνώ ο ποδοσαφιριστής είχε αποκτηθεί από την ομάδα μας, με την οποία προπονιόταν τους τελευταίους μήνες, δεν μπόρεσε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League καθώς δεν επιτράπηκαν οι μεταγραφές.

Ο Κύπριος στόπερ, που εντυπωσίασε με την παρουσία του τους υπεύθυνους της ομάδας μας, είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του και πρόκειται για ένα παιδί που σίγουρα θα κάνει τη δίκη του καριέρα.

Ο 19χρονος αμυντικός θα δοθεί ως δανεικός από την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ στην ομάδα της Τσεχίας, που μέχρι πριν 3 χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική και ήδη ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 νίκες και θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του για επαγγελματική καταξίωση.

Έτσι, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, κάνει πράξη την υπόσχεση της. Με το τεράστιο δίκτυο επαφών και καλών σχέσεων με πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες, θα ανοίγει την πόρτα σε παιδιά της με ταλέντο και χαρακτήρα και θα τα βοηθάει να ανέβουν τα σκαλιά των ονείρων τους.

Σύντομα, μα πολύ σύντομα, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις που θα κάνουν την οικογένεια της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ περήφανη για την τεράστια προσπάθεια της.