Αφού κατάφερε μόλις σε 1,5 χρόνο, η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, να βάλει τη σφραγίδα της στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, ξεκινάει για άλλο ένα μαγευτικό ταξίδι.

Τη Δευτέρα στις 22 Αυγούστου, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η συνάντηση θα γίνει στο γήπεδο της Ξηρολίμνης, όπου και θα γίνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας μας.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ερευνά και άλλα γήπεδα, πιο κοντά στην πόλη της Κοζάνης και σύντομα θα καταλήξει σε αποφάσεις όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι.

Μέσα σε ένα θολό γενικά τοπίο (κανένας προγραμματισμός, αλλαγές στην έναρξη, παιχνίδια κυπέλλου χωρίς λογική…), η ομάδα μας, θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία που έχει σαν σφραγίδα της.

Ευκαιρίες σε νέα παιδιά της περιοχής μας, ειδικό βάρος στους εκπαιδευτές της, τόσο σε γνώσεις όσο και σε ήθος και ξανά στο μοναχικό της δρόμο για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο.

Μακριά από όποιες συναλλαγές και μικροπολιτικές, βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις δικές της (και οικονομικές) δυνάμεις.

Στις μέρες που ακολουθούν, θα γίνονται και οι ανάλογες προσθήκες από ποδοσφαιριστές, καθώς στόχος μας είναι η ομάδα να εμφανιστεί με ένα εντελώς καινούργιο πρόσωπο.