Με σιδερένια πειθαρχία και τη θέληση για νίκη, εμφανίστηκε η ΑΕΠ Κοζάνης στην Έδεσσα, όπου και ήρθε επιτελους η δικαίωση.

Παρά το γεγονός ότι η νεαρή μας ομάδα, βρέθηκε να χάνει με 1-0, μόλις στο πέμπτο λεπτο (υποψία οφσάιντ), βρήκε τη δύναμη και έκανε τη μεγάλη ανατροπή.

Και…ύστερα ήρθε ο Λάντζιος θα έπρεπε να είναι ο ο τίτλος του αγώνα.

Στο μόλις πρώτο του παιχνιδι σαν βασικός με την ΑΕΠ Κοζάνης, ο νεαρός μας αμυντικός, με δύο πανέμορφα τέρματα, στο 18ο λεπτό και στο 32ο λεπτό, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας, κάνοντας ένα φανταστικό ντεμπούτο, που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αυτή που ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και ήταν άτυχη καθώς είχε και δοκάρι με τον Κουλούσια αφού εκεί θα …τελείωνε ο αγώνας.

Με τον Πατίλα να δείχνει από το πρώτο του ματς οτι θα είναι μεγάλη βοήθεια στον αμυντικό τομέα και τον Λάντζιο να είναι ο…παίκτης του αγώνα, η ΑΕΠ Κοζάνης κατάφερε παρά την πίεση που δέχθηκε, κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο, να πάρει το πολύτιμο διπλό.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, πήγε στην Έδεσσα έχοντας ακόμα την πίκρα από την άδικη ήττα κόντρα στην Ελασσόνα ενώ είχε αμέτρητες ελλείψεις και προβλήματα.

Με τον Παπαζήση να μένει στην Κοζάνη λόγω ίωσης, με τον Ντόβα εκτός αποστολής, όπως και τον Ποσινακίδη – που δυστυχώς θα λείψει για αρκετά παιχνίδια- τον Αμινού στην κερκίδα χωρίς δικαίωμα συμμετοχής, τον Λιάκο να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα. Ταυτόχρονα, η κακοκαιρία δυσκόλεψε ιδιαίτερα την όλη προετοιμασία.

Όμως η…νέα αυτή ομαδα, βγάζει απίστευτη ενέργεια και υγεία, ενώ πια με ηγέτη προπονητή στον πάγκο της, θα χαρίσει πολλές χαρές στους φιλάθλους που αγαπούν αυτό το ποδόσφαιρο.

 

Φωτογραφία: Ματιές στα Σπορτ