Αν δεν μπορείς να κερδίσεις…τουλάχιστον μη χάσεις… Αυτό έζησε η ομάδα μας, στον χθεσινό της αγώνα στους Σαρακηνούς απέναντι στην τοπική Θύελλα, που τελείωσε με σκορ 1-1.
Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ παρουσιάστηκε με τρεις βασικές ελλείψεις, αφού ο έμπειρος αμυντικός μας Γιάννης Κανταρτζής, λόγω τραυματισμού βρίσκεται εκτός μάχης, ο Γιώργος Μπάλλας αναρρώνει από διάστρεμμα, ο δε Σταύρος Φωλίνας δεν αγωνίστηκε καθώς είχε κάρτες.
Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας  “τιμωρήθηκε” από τη μπάλα δεχόμενη ένα εύκολο τερμα “από τα…..αποδυτήρια”, κάτι που έβγαλε από το ρυθμό όλη μας την ομάδα.
Καθως δε το μικρό γηπεδο δεν ενδείνκυται για παιχνίδι κατοχής, χαθηκε ενα ολόκληρο ημιχρονο, παρα το γεγονος οτι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ δημιούργησε  δυο καλές ευκαιρίες.
Φυσικά και πάλι δεν της δόθηκε πέναλτι -Μάλιστα στο 1ο ημίχρονο, όταν κατακρημνίστηκε ο Αλτιντζής μέσα στην αντίπαλη περιοχή μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα.
Το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο πήγε στην ένταση, οι κάρτες στις δύο ομάδες μοιράσθηκαν αφειδώς, χάθηκαν ευκαιρίες από την ομάδα μας και η επίμονη προσπάθεια των παικτών μας, τουλάχιστον ανταμείφθηκε, όταν ο Κατσαβάκης με ένα προσωπικό “σλάλομ” κατάφερε να ξεπεράσει σειρά αντιπάλων του και να πλασάρει εύστοχα.
Για ένα ακόμα παιχνίδι, η ομάδα μας έβγαλε καρδιά, χαρακτήρα και θέληση, προσπάθησε να παίξει σωστό ποδοσφαιρο και παρά το γεγονός ότι είναι μια νεανική και άπειρη ομάδα, με ..αλλαγές 15χρονους και 16χρονους, εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση κοντά στην κορυφή και θα συνεχίσει την προσπάθεια της για μια αξιοπρεπή παρουσία.