Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετώπιζε, η ΑΕΠ Κοζάνης, ηττήθηκε τελικά από την συμπολίτισσα ομάδα του Φ.Σ. Κοζάνη, με το βαρύ μάλιστα 0-4.

Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα μας ξεκίνησε καλά, είχε τον έλεγχο του αγώνα, μέχρι που από μια στατική φάση στο 25ο λεπτό, δέχθηκε και πάλι ένα εύκολο τέρμα.

Κι ενώ κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες της, ένα…”δώρο” λίγο πριν το ημίχρονο που έκανε το 0-2, ήταν καταλυτικό για τη συνέχεια. Όλα τα παιδιά, έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά έμπειροι παίκτες όπως οι αντίπαλοι μας, δεν συγχωρούν ατομικά και εύκολα λάθη.

Μένει ένας ακόμα αγώνας πριν τη διακοπή, αυτός με τον Πιερικό στην Κατερίνη, που θα γίνει την Τετάρτη.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μεγάλη διακοπή, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν αρκετές αλλαγές και η ομάδα θα ενισχυθεί ανάλογα.

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με έμπειρο προπονητή, που ταιριάζει πλήρως με την όλη φιλοσοφία της ΑΕΠ Κοζάνης, όσον αφορά στην αξιοποίηση και σωστή εκπαίδευση των ταλαντούχων μας παικτών, ενώ η, επιτέλους, ένταξη των ξένων άσσων στην ομάδα μας, θα αλλάξει όλη την εικόνα.

Καθώς έχουν γίνει μόλις 6 αγώνες και το πρωτάθλημα έχει ακόμα τεράστιο δρόμο να διανύσει, η αισιοδοξία για την επάνοδο στο δρόμο των επιτυχιών, παραμένει στις τάξεις του Σωματείου μας.