Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, μια σειρά από τοπικές, κυρίως, Επιχειρήσεις, δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαφημιστούν μέσω της ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι πινακίδες στο γήπεδο σε κάθε μας αγώνα, αλλά κυρίως η προβολή τους μέσω της ιστοσελίδας μας, έχουν ιδιαίτερα ανταποδοτικά οφέλη.

Καθώς μάλιστα η ΑΕΠ Κοζάνης, έχει δημιουργήσει πια ένα δικό της Brand Νame, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκτός από τη μεγάλη χορηγία της γνωστής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, μια σειρά ακόμα τοπικών επιχειρήσεων, έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με το Σύλλογο μας.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, τους ευχαριστεί άπαντες και σύντομα θα διοργανώσει μια εκδήλωση παρουσίασης για να τους ευχαριστήσει δημοσίως.

Ήδη τα περισσότερα από τα 300 εγγεγραμμένα μέλη, ενημερώνονται για τις συνεργασίες και κάποιοι πραγματικά τοπικοί επιχειρηματίες μας στηρίζουν, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη ανταπόδοση.

Όπως αναμενόταν -και δεν αφορά μόνο την ΑΕΠ Κοζάνης- απουσιάζουν τα τρανταχτά ονόματα των Επωνύμων και πολύ γνωστών τοπικών Επιχειρήσεων, οι οποίοι δυστυχώς δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον να στηρίξουν καμμία προσπάθεια που ουσιαστικά γίνεται προς βοήθεια της αθλούμενης νεολαίας μας.