Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτό το δύσμοιρο Ελληνικό  ποδόσφαιρο, που κάθε μέρα βουλιάζει όλο και περισσότερο…

Η προχθεσινή… “εν ψυχρώ εκτέλεση” της νεανικής ομάδας μας, σαφώς και δεν πρόκειται να συγκινήσει κανέναν, αφού πια η σαπίλα έχει κυριαρχήσει παντού και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θεωρείται αυτονόητη.

Με το πρόσχημα της δήθεν…οικονομικής πολιτικής μάλιστα και την απόφαση να ορίζονται διαιτητές από όμορες Ενώσεις, έχουν λυθεί και τα χέρια των κάθε λογής “νταραβερετζήδων”.

Στο παιχνίδι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ με τον Πιερικό στην Κατερίνη, επαναλήφθηκε για μια ακόμα φορά το … ίδιο έργο.

Διαιτησία από τη γειτονική Πέλλα και απλά μαθήματα του πως ένα καθαρό 1-3 το μετατρέπεις σε 4-3.

Και καλά, προστασία του ποδοσφαίρου,  μόνο αυτό δεν περιμένουμε, αλλά έστω έναν ελάχιστο σεβασμό σε ανήλικα 16χρονα παιδιά, που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον;

Από το 60’ και μετά, μόνο το!!! “παίζεται Κύριοι”…..άκουγαν οι παίκτες μας.

Φάουλ ανύπαρκτα και συνεχόμενα, αμέτρητες κάρτες και το φριχτότερο (ιδιαίτερα από τον άνδρα βοηθό), υβρεολόγιο χαμαιτυπείου…….τι θράσος!!!

Τελικά, στο 95’, ο διαιτητής ( ενώ είχε δείξει 3 λεπτά καθυστέρηση!), με ένα φάουλ εφεύρεση μπροστά στον άνδρα επόπτη, κατάφερε να επιτελέσει το έργο του και να χάσει η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ τον αγώνα με το «έτσι θέλω».

Και επαναλαμβάνεται το αυτονόητο ερώτημα…….γιατί ασχολούμαστε; ; ;

και τι διδάσκονται τελικά οι ανήλικοι ποδοσφαιριστές μας για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο; ; ;