Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες -όχι βέβαια κάτι ασυνήθιστο για την Κοζάνη- αλλά κυρίως η επιμονή της κακοκαιρίας- έχει βγάλει κυριολεκτικά εκτός προγράμματος την όλη προετοιμασία της ΑΕΠ KOZAΝΗΣ, σε συνδυασμό με τις εποχικές ιώσεις που έχουν “χτυπήσει” σχεδόν όλους τους παίκτες μας.

Με τις αναπόφευκτες αναβολές, η ομάδα έχει βγει φυσιολογικά εκτός ρυθμού και η μη δυνατότητα χρήσης των δικών μας γηπέδων δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις προπονήσεις.

Με συνεχείς μακρινές μετακινήσεις σε διαφορετικά γήπεδα του Νομού Κοζάνης, οι προπονητές μας καταφέρνουν παρ’ ολα αυτά να κρατούν σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές μας και να διατηρούν το άριστο οικογενειακό κλίμα που πάντα είχε το Σωματείο μας.

Να τονιστεί δε εδώ,η φιλικότατη συμπεριφορά και παραχώρηση των γηπέδων από τις ομάδες της περιοχής μας, κάτι που δείχνει ταυτόχρονα την αναγνώριση της όλης φιλοσοφίας της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, μιας ομάδας που θα συνεχίσει να βοηθάει όσο μπορεί τα Σωματεία της ευρείας  περιφέρειας μας, με τα οποία και διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο του Δήμου Βοΐου κ. Ναούμ Τσιαούση για τη συμπαράσταση του στην εξεύρεση κατάλληλου γηπέδου για προπόνηση, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους των Σωματείων Ακαδημία Βοΐου, Αναγέννηση Εράτυρας, ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ και ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ για την παραχώρηση των γηπέδων τους.

Σήμερα επιτέλους, η ομάδα προπονήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Καλαμιάς και παρά τις δυσκολίες, το κλίμα παραμένει άριστο. Η ομάδα μας ελπίζει στον επόμενο εκτός εδρας αγώνα στα Γιαννιτσά να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις, κοιτάζοντας πάντα τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.