Πιστή στη φιλοσοφία της η ομάδα μας, έδωσε άλλη μια ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να ξεκινήσει το…ταξίδι των ονείρων του.

Ο Πέτρος Γκιούρος, πήρε το βάπτισμα του πυρός στον αγώνα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ την περασμένη Κυριακή με τους Σαρακηνούς (1-1) και έδωσε μια ακόμα μεγάλη χαρά στην οικογένεια του Σωματείου μας.

Γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου του 2004, ο αριστεροπόδαρος μας Πέτρος, έδειχνε εδώ και καιρό οτι σύντομα θα κερδίσει θέση στην εντεκάδα μας.

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, πρέπει να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αγώνα της, αφού το βλέμμα της προς τα υψηλά παραμένει σαν στόχος, η φιλοσοφία του να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά παραμένει κυρίαρχη.

Μετά τον 16χρονο Κουλούσια (καθιερώθηκε ήδη), τον μολις 15χρονο!!!!, τοπ ταλέντο μας Παπαζήση, τους 17χρονους Αιχμαλωτίδη, Καλιαμπάκα, Κατοτοικίδη και Γ. Βοριαζίδη και τον ήδη …σε άλλο πια….επίπεδο αγωνιζόμενο Μιχάλη Βοριαζίδη, ένα νέο ταλέντο απλώνει τα φτερά στις τάξεις της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ο Πέτρος Γκιούρος, μαθητής ΕΠΑΛ στην Πτολεμαΐδα (με ειδικότητα φυσιοθεραπευτή), παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, υφίσταται ήδη καθημερινές θυσίες, καθώς από τους Πύργους Εορδαίας πρέπει να πάει στο Λύκειο της Πτολεμαΐδας και να φύγει…τρέχοντας ώστε να είναι στις προπονήσεις στο προπονητικό μας κέντρο και αυτό καθημερινά.

Αργά το βράδυ, βρίσκεται στο σπίτι του όπου θα βρει χρόνο να ετοιμασθεί και για τα μαθήματα του.

Η ομάδα μας, σαφώς και θα δώσει πολλές ευκαιρίες τόσο στον Πέτρο όσο και στα άλλα μεγάλα ταλέντα μας,  να ανέβουν τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και να απολαύσουν σύντομα τους καρπούς των κόπων τους.

Ταυτόχρονα η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις να τηρήσει τις αρχές της για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο